Зінченко допоміг розгромити Байєр розкішним голом – Влада радіє романтичному жесту

Зінченко допоміг розгромити Байєр розкішним голом – Влада радіє романтичному жесту

Олександр Зінченко з родиною - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Обраниця українського футболіста та півзахисника лондонського Арсенала Олександра Зінченка виклала нове фото у соціальній мережі. Сам футболіст також поділився дописом.

Джерело: Instagram

Влада та Олександр – медійні особистості, які мають чималу кількість підписників у Інстаграмі. Білявка привернула увагу 707 тисяч осіб, тоді як футболіст – понад 2 мільйонів.

Батько року: танці Зінченка з дочкою, дівчачі зачіски та поцілунки – таким його мало хто бачив

Цього разу Олександр виклав допис після того, як Арсенал провів чергову товариську гру у рамках підготовки до сезону 2024/25. Вчора, 7 серпня, лондонський клуб на Емірейтс Стедіум приймав леверкузенський Байєр.

Підопічні Мікеля Артети впевнено розібралися з чинними чемпіонами Німеччини, здобувши переконливу перемогу з рахунком 4:1. Один із голів записав на свій рахунок українець.

Не змогла пройти повз дружина Олександра та водночас відома журналістка Влада Седан-Зічненко. Вона зробила репост одного із кадрів, на якому красується особливий жест від гравця.

Реклама
undefined

Нагадаємо, що Зінченко одружився з Владою в 2020 році. Старша донька Єва народилася в серпні 2021 року, а молодша Лея у серпні 2023 року.

Гарячі новини Новини Олександр Зінченко Влада Зінченко