Усик зробив заяву про зміну громадянства: "Пропонували немаленький кеш"

Ольга Котів7 серпня, 15:20
Усик зробив заяву про зміну громадянства: "Пропонували немаленький кеш"

Олександру Усику пропонували гроші за виступ під іншим прапором - Інстаграм

00 хв

Чемпіон WBA, WBO, WBC та IBO в суперважкій вазі Олександр Усик розповів, що йому пропонували виступати під іншим прапором. Однак українця не мотивують такі гроші.

Джерело: "Бомбардир"

"Жити не в Україні? Ні. Я ніколи не уявляв себе в іншому місці. Мені пропонували круті контракти для виступу за інші країни, пропонували немаленький кеш за те, щоб я представляв інші країни. Мене не мотивує кеш, мене мотивує моя сім'я і моя команда", – заявив боксер.

Зібрали 5,2 мільйона для "Хартії": Усик, Шевченко, Вакарчук і Жадан зіграли благодійний матч

Він додав, що знайшов однодумців, які входять до його команди.

"У мене команда – понад 100 осіб. Це не тільки боксерська команда, це вся команда. І вони по-різному думають, по-різному встають вранці, це різні відбитки пальців, різні відбитки очей. Але ми робимо одне. Ми знайшли один вектор, за яким можемо йти. Тобто ми однодумці в дорозі. Це мене мотивує.

Реклама

Мене мотивує мій народ, який, попри такі страждання, продовжує посміхатися і радіти сьогоднішньому сонцю. Це неймовірно, це не можна передати словами. Я зараз говорю деякими емоційними, може, словами, але це не може людина розуміти, якщо вона цього не відчула", – підсумував Усик.

Гарячі новини Новини