Look of the day: дружина Усика похвалилася фігурою після четвертих пологів

Віра Бойчук7 лютого, 16:28
Look of the day: дружина Усика похвалилася фігурою після четвертих пологів

Катерина Усик - Instagram

00 хв

Дружина чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF, IBO Олександра Усика Катерина похвалилася розкішною фігурою після родів.

Джерело: Інстаграм

Дружина українського короля Усика сфотографувалася у спортивному костюмі в ліфті. Брюнетка виглядає розкішно після недавніх пологів.

Дружина Коноплянки повихилялася у розкішній сукні

undefined


Дівчина часто публікує дописи, здевбільшого повязані з її чоловіком, сім'єю та подорожами. Красуня зібрала цілу армію шанувальників в Інстаграм, де за нею стежать понад 20 тисяч людей.

Зазначимо, що історичний бій між Усиком та Тайсоном Ф'юрі перенесли, через травмування циганського короля. Проте українець залишився в приємному шоці, оскільки затримка означає, що його дружина зможе відвідати бій.

Дружина Катерина надзвичайно рада, що тепер вона може оговтатися після четвертих пологів, щоб бути біля рингу, як завжди, коли її споріднена душа нарешті братиме участь в поєдинку із циганським королем.

Реклама

"Моя дружина ніколи не пропускала жодного мого поєдинку — тому цей бій відклали, спеціально для неї. Моя дружина дає мені всю мою силу, вона моя богиня перемоги", – сказав Усик.

Гарячі новини Новини