Українка, яка підкорила Еверест, не сидить на місці: 5 причин відвідати Сан-Себастьян – захоплення

Христина Гайдар4 серпня, 22:20
Українка, яка підкорила Еверест, не сидить на місці: 5 причин відвідати Сан-Себастьян – захоплення

Тоня Самойлова - Інстаграм

00 хв

Тоня Самойлова, українська альпіністка, яка першою піднялася на Еверест, поділилася своїми враженнями від Сан-Себастьяна.

Джерело: Інстаграм

Вона є першою жінкою в історії українського альпінізму, яка тричі піднялася на Еверест і тричі підіймала прапор України на найвищій точці планети.

Вродлива дочка легенди АПЛ манить бюстом у ніжному бікіні – схвилювала уяву фоловерів

На знімках вона досліджує туристичні місця міста і закликає своїх фоловерів приїхати сюди.

Ось п’ять причин, чому Тоня Самойлова радить відвідати Сан-Себастьян:

1. Побачити Атлантичний океан. Відчути прохолоду і свіжість океанських хвиль, пірнаючи у бурлячу піну або просто насолоджуючися прогулянкою берегом.

2. Гуляти шумними вуличками старого міста, де в кожному будинку по два тапас-бару, і куди не глянь в кінці вулиці – або пишні фасади соборів, або блакитний океан.

Реклама

3. Сан-Себастьян відомий своєю кухнею – від простих, але смачних тапасів до розкішних вечерь. Адже країна Басків – гурманів, з найбільшою концентрацією мішленівських ресторанів саме тут. Тож кожен обирає для себе – швидкі, але не менш смачні тапаси, або гастрономічну вечерю.

4. Насолода життям: У Сан-Себастьяні вчаться любити життя в простих речах - в бесіді з сусідом, в читанні газети за ранковою кавою, в сонячних променях і свіжості бризу, в бокалі сангрії, в спогляданні дітей що плескаються в фонтані.

5. Серфінг як частина життя: О сьомій ранку відправитись на ще пустий пляж, щоб зловити хвилю і відчути, як тіло прокидається під шум океану.

Також Тоня наголосила, що не можна залишити місто без спроби баскського чізкейка – кремової ніжності з запеченою скоринкою, яка стане справжнім кулінарним відкриттям.

Як зазначає Тоня: "Це місце допоможе закохатися у власне життя знову."

Гарячі новини Новини