Спокуслива дружина Тальяфіко показала свою ідеальну фігуру на прогулянці – її справжня любов поруч

Христина Гайдар3 серпня, 12:40
Спокуслива дружина Тальяфіко показала свою ідеальну фігуру на прогулянці – її справжня любов поруч

Каро Кальвані - Інстаграм

00 хв

Обраниця Ніколаса Тальяфіко нещодавно викликала хвилю захоплення серед своїх підписників, поділившись новими фото з прогулянки.

Джерело: Інстаграм

Цього разу вона була не зі своїм коханим, а з вірними чотирилапими друзями, які, без сумніву, займають особливе місце в її серці.

Міс Хорватія та одна з найгарячіших шанувальниць футболу станцювала у крихітному бікіні – зухвало

Струнка постава, спортивний одяг і природна краса зробили ці знімки справжнім хітом у соцмережах. Фото підкреслило її неперевершену форму, що є результатом постійних тренувань та здорового способу життя.

undefined

Її чоловік, аргентинський захисник Ніколас Тальяфіко, зараз виступає за французький Ліон. Пара офіційно одружилася ще в 2021 році, але весілля відклали через пандемію COVID-19.

Через рік, у 2022-му, вони організували розкішну весільну церемонію, під час якої Тальяфіко та його обраниця разом підняли трофей чемпіонату світу, а на фоні грав хіт Queen "We Are the Champions".

Реклама

Нагадаємо, що дружина футболіста не лише чарівна красуня, але й активна спортсменка. Її Instagram заповнений кадрами з тренувань і досягнень, що підтверджують її відданість спорту та здоровому способу життя.

Гарячі новини Новини