"Відправили на Олімпіаду кілера": від турецького стрільця шаленіють соцмережі – хто він насправді

Ольга Котів2 серпня, 21:20
"Відправили на Олімпіаду кілера": від турецького стрільця шаленіють соцмережі – хто він насправді

Мережу заполонили меми про Юсуфа Дікеча - Х

00 хв

Юсуф Дікеч став світовою сенсацією після виступу на Олімпійських іграх-2024. 51-річний турецький спортсмен завоював срібну медаль зі стрільби з пневматичного пістолета з 10-метрової дистанції у змішаному командному заліку.

Джерело: BBC

Глядачів неймовірно вразила невимушена поведінка стрільця під час змагань. Зокрема, він відмовився від спеціалізованого спорядження і виступав у звичайних окулярах, хоча більшість спортсменів використовували антиблікові окуляри для кращого прицілювання та захисні протишумові навушники.

Олімпійський чемпіон завів акаунт на сайті для дорослих: "Моє тіло – мій вибір"

Юсуф стояв у розслабленій позі з рукою в кишені та дивився в ціль обома очима. Здавалося, що він просто насолоджується стріляниною у тирі, а не бореться за олімпійські медалі.

"Мені не потрібне спеціальне спорядження. Я – вроджений стрілець", – сказав спортсмен після змагань.

Користувачі соцмереж одразу ж почали створювати меми з турком. Фото Дікеча з пістолетом і рукою в кишені стало вірусним.

Реклама
  • "Я збираю нову команду", – мовиться в одному з мемів.
  • "Туреччина відправила на Олімпіаду кілера?" – написав один із користувачів соцмереж.
  • "Схоже, він гуляв парком, а потім вирішив заскочити на Олімпіаду", – пожартував інший.
  • "Здається, вони благали його взяти участь, а він сказав: "Добре, але я зроблю це тільки заради срібла, бо це мій улюблений колір", – відреагував ще один шанувальник.

Варто зауважити, що Юсуф Дікеч – колишній турецький військовий. Він закінчив факультет фізичної підготовки та освіти в Університеті Газі в Анкарі, а також здобув ступінь магістра з тренерської справи в Університеті Сельчук.

Дікеч п'ять разів брав участь в Олімпійських іграх, представляючи Туреччину. Проте саме в Парижі Юсуфу вдалося завоювати свою першу медаль. У парі з Севайлу Ілайда Тархан він дійшов до фіналу, де поступився суперникам із Сербії.

Гарячі новини Новини