Розкішна дружина Забарного грайливо повихилялася на камеру в елегантній сукні – підкорила Іспанію

Віра Бойчук2 серпня, 9:00
Розкішна дружина Забарного грайливо повихилялася на камеру в елегантній сукні – підкорила Іспанію

Ангеліна Забарна - Інстаграм

00 хв

Ангеліна, чарівна обраниця українського футболіста та захисника Борнмута Іллі Забарного, потішила шанувальників свіжими світлинами.

Джерело: Інстаграм

22-річна улюблениця футболіста збірної України Ангеліна активно розвиває свій Інстаграм та TikTok. Там вона ділиться повсякденним життям у Борнмуті та дає різні поради стосовно догляду за собою. Наразі за її контентом спостерігає понад 15 тисяч фоловерів.

Вродлива кохана Забарного підкорює серця у розкішній сукні – фани прозвали її "богиня краси"

Цього разу Ангеліна Забарна пригостила своїх шанувальників неймовірними світлинами з подорожі – вона перебуває в Іспанії. На свіжих фото красуня повихилялася на камеру в розкішній сукні, яка ефектно зробила акцент на її красивому бюст та струнких ніжках. Аутфіт доповнила стильною сумочкою, цінними прикрасами, розпущеним волоссям та ніжним макіяжем.

Серед тих, хто вподобав пост Забарної – дружина Андрія Луніна – Анастасія, обраниця Валерія Бондаря – Дарія та дівчина Миколи Шапаренка – Христина. Також підписники написали приємні слова: "Які теплі та сонячні фотографії", "Така гарна", "Посмішка просто зачаровує", "Неперевершена".

Реклама

Нагадаємо, що Забарний почав зустрічатися зі своєю обраницею 2018 року. Ілля освідчився Ангеліні восени 2022-го, після 5 років знайомства, а вже через рік вони одружилися.

Гарячі новини Новини