"Найсильніший": Динамо втратило гравця основи через важку травму – наречена емоційно відреагувала

Ольга Котів1 серпня, 18:00
"Найсильніший": Динамо втратило гравця основи через важку травму – наречена емоційно відреагувала

Дівчина Максима Дячука - Інстаграм

00 хв

Кохана Максима Дячука прокоментувала серйозне пошкодження захисника київського клубу. Динамо надовго втрачає основного центрбека.

У матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів 2024/25 команда Олександра Шовковського вдруге розгромно перемогла сербський Партизан. Однак цього разу не обійшлося без прикрої втрати, повідомляє YeSport.

Син скромного героя Динамо круто реагує на татка – мама показала чуттєвий момент після успіху в ЛЧ

Максим Дячук серйозно травмував ключицю, приземляючись з висоти на землі після верхового єдиноборства. Центральний захисник, який тільки-но став основним у київському Динамо, кричав від болю і ризикує пропустити щонайменше місяць-півтора.

"Ти точно сильніший, ніж ці випробування. Ми всі поруч. Дякую всім за слова та підтримку, яку ми отримали за цей вечір та ніч. Я безмежно рада, що поруч зі мною та Максом є такі люди. Він у мене найсильніший, і я впевнена, що повернеться у 100 разів кращим!" – написала Марія у своїх сторіс.

Реклама
undefined
undefined

Відзначимо, що наречена 21-річного Дячука є журналісткою за фахом і шалено вболіває за Динамо. Марію часто можна помітити на матчах, зокрема, єврокубкових за кордоном.

У своєму Тік-току вона жартує, що одяглася б у форму київського клубу, коли в гості приходять люди з Донецька. Шахтар є найпринциповішим суперником динамівців.

Динамо Гарячі новини Новини