Спав з матір'ю найвидатнішого баскетболіста в історії, а тепер жебрак і бездомний – фото

Спав з матір'ю найвидатнішого баскетболіста в історії, а тепер жебрак і бездомний – фото

Делонте Вест - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Свого часу Делонте Вест був преспектим гравцем. Натомість життя спортсмена змінилося до невпізнаваності.

Джерело: SportsSports

Делонте Вест грав у найсильнішій лізі світу. Заробляв пристойні гроші і був одноклубником найкращого на сьогодні баскетболіста в історії Леброна Джеймса.

"Чотири місяці як моє життя змінилося": милі фото другої дитини Неймара від зіркової мами в Instagram

У 2010 рік почали поширюватися чутки, що Делонте Вест мав сексуальні стосунки з Глорією Джеймс, матір'ю Леброна Джеймса. Це були плітки, які як божевільні поширювалися серед шанувальників.

"Це вплинуло на мене. Де б я не був, перше запитання: "Не кажи мені, що ти це зробив", — сказав Вест американським ЗМІ в 2012 році.

Він також зазначив, що якщо ми хочемо продовжувати рости як людська раса, то не маємо навчати наших дітей подібного, намагаючись зробити з таких речей гумор і розвагу.

Реклама

"Отже, нічого подібного ніколи не було. Я не знаю, звідки вони це взяли" — сказав Вест, поклавши край усім чуткам раз і назавжди.

Власне 40-річний Вест став бездомним і вуличним жебраком. Є багато причин, чому його життя зовсім не таке, яким він собі уявляв його під час гри в баскетбол.

Граючи за кілька клубів НБА, Вест заробив 16 мільйонів доларів, але має серйозні проблеми з психічним здоров'ям через надмірне вживання наркотиків та інших одурманюючих засобів.

Востаннє він грав у НБА за Маверікс у 2012 році, після короткого перебування в Китаї. Найбільше його пам’ятають як гравця Клівленд Кавальєрс і Бостон Селтікс.

Гарячі новини Новини