Курячі крильця та шоколадний брауні: дієтолог Ентоні Джошуа розкрив улюблену їжу футболістів Прем'єр-ліги

Курячі крильця та шоколадний брауні: дієтолог Ентоні Джошуа розкрив улюблену їжу футболістів Прем'єр-ліги

Джошуа - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Не секрет, що спортсмени в усьому світі повинні дотримуватися ретельно розроблених і персоналізованих планів харчування, але вони також люблять порушувати правила.

Джерело: The Star

Відомий дієтолог за фахом Марк Еллінсон розкрив деталі харчування зіркових спортсменів – улюблена їжа гравців, яку можуть дозволити собі раз на місяць.

"Закохалася в цей вид спорту": обраниця Судакова приборкує хвилі на островах у відкритому бікіні – фото

Це не новина, що елітні спортсмени слідкують за тим, що споживають, щоб отримати найкращі результати від своїх виступів. Різні види спорту та навіть найдрібніші деталі, аж до різних позицій і типів фігури, потребують власного конкретного типу харчування.

"Зазвичай для футболістів на сніданок будуть вуглеводи з солодкої картоплі та кіноа. У проміжках між тренуваннями вони можуть перекусити, наприклад, молочними продуктами або білковим коктейлем з йогуртом і медом. На обід це буде щось на кшталт цільнозернової пасти з песто та горіхами, щоб додати більше енергії організму. На вечерю вони матимуть щось легке, щоб допомогти відновитися собі та дати необхідні вуглеводи, перш ніж лягти спати" –сказав дієтолог.

Реклама

Але разом із цією суворістю виникає спокуса порушити суворий план дієти. Деякі гравці люблять курячі крильця, але прагнуть їх раз на місяць, уникаючи додавання чіпсів. На жаль, важке і насичене жиром, – це те, чого вони хочуть.

"Щодо солодкого, можливо, брауні на десерт, але не традиційне брауні. Брауні без випічки – це ті, які містять какао-порошок, кокосову олію, горіхи. Вони просто змішують все, але все одно розігрівають для отримання клейкості та смаку брауні" – зазначає Еллінсон.

Гарячі новини Новини