Використання памперсів у гоночних автомобілях: чемпіон світу розкрив деталі перегонів

Використання памперсів у гоночних автомобілях: чемпіон світу розкрив деталі перегонів

Карлос Сайнс-старший - EFE

00 хв

Зупинка за необхідності коштує часу, а на наявність туалетів розраховувати важко. Карлос Сайнс відповів на досить незручне запитання.

Джерело: O2

Іспанський гонщик Карлос Сайнс брав участь у позашляхових ралі більше десятка років. Як виявилось, саме специфіка довгих ділянок та доступ до них у позашляхових ралі може становити певну проблему для їх учасників.

У володаря "Золотого м'яча" несподівано виявили сина – це зірковий партнер українця

Карлос Сайнс, який був найкращим гонщиком ралі Dakar у 2010, 2018 та 2020 роках, відповів, серед іншого, на досить незручне запитання про використання памперсів у гоночних автомобілях.

62-річний іспанець не був прихильником цього рішення, хоча випробував його.

"Є багато людей, які носять підгузники. Одного разу я їх випробував, але почувався дуже незручно. Я не міг зручно сісти й пристебнути ремінь безпеки, тому скористався ним лише один раз" – сказав він.

Реклама

Через це у Карлоса є свої ритуали. Він завжди їсть одне й те саме на сніданок і п’є дуже мало. Взагалі кажучи, він не починає пити, поки не почне пітніти.

Власне іспанець має величезний досвід в автоспорті, яким може поділитися. Він дебютував на трасі ралі ще підлітком, а останню перемогу на ралі Dakar здобув у віці 58 років.

Гарячі новини Новини