Чемпіон світу 2014 здає розкішний будинок на Airbnb за смішні гроші: гостей вітає особисто

Ольга Котів26 липня, 16:00
Чемпіон світу 2014 здає розкішний будинок на Airbnb за смішні гроші: гостей вітає особисто

Філіп Лам здає будинок на Airbnb - Airbnb

00 хв

Тріумфатор чемпіонату світу з футболу Філіп Лам здає будинок на Airbnb, обіцяючи особисто вітати гостей. Ціна становить всього за 18 фунтів за ніч.

Джерело: The Sun

Будинок наповнений пам'ятними речами та фотографіями. Варто зауважити, що Філіп Лам вважається одним з найкращих захисників усіх часів.

Будинок зірки АПЛ перетворили на конопляну ферму: футболіст не знав, як виправдатися

40-річний гравець пройшов школу мюнхенської Баварії й, за винятком ранньої оренди в Штутгарті, провів весь свій професійний футбольний шлях у складі гігантів Бундесліги.

Лам провів 517 матчів за мюнхенський клуб, якому допоміг завоювати безліч почесних нагород. Він був частиною восьми чемпіонських команд, а також виграв Лігу чемпіонів у 2013 році.

Окрім цього, Лам 113 разів захищав кольори збірної Німеччини, а у 2014 році привів її до перемоги на Чемпіонаті світу в Бразилії.

Реклама
undefined

Нещодавно він закінчив роботу на посаді турнірного директора УЄФА на Євро-2024, але зараз знову опинився на перших шпальтах. А все тому, що він вирішив здати свій будинок у баварському Тегернзее на один вечір через платформу Airbnb.

"Мені подобається бути господарем, і я об'їздив весь світ як футболіст. Подумав, що це чудова ідея – дати іншим людям можливість провести ніч у моєму домі", – зауважив Лам.

undefined

Будинок буде доступний у ніч на 18 жовтня і коштуватиме всього 21 євро (18 фунтів) – символ номера футболки, яку Лам носив за Баварію. Переможці також отримають 2 квитки на матч Баварії, баварську вечерю від професійного шеф-кухаря та футболку з автографом екс-гравця.

Без сумніву, конкуренція за можливість провести ніч у резиденції Лама буде запеклою. Проте вболівальники можуть починати подавати свої заявки на бронювання на Airbnb вже з 7 серпня.

"Як хороший господар я особисто привітаю гостей і покажу їм наш будинок". – заявив Лам.

Крім його сувенірів, виставлених на загальний огляд, у камінній кімнаті гордо стоїть трофей, подарований йому на згадку про перемогу на чемпіонаті світу з футболу.

"Все моє життя пов'язане з футболом, тому це нормально, що це відображено в будинку", – додав екс-футболіст.

Його садиба надзвичайно приваблива для всіх – незалежно від того, любите ви футбол чи ні.

undefined

Там є кілька спалень, а краєвиди з вікон просто неймовірні. З них відкривається вид на озеро і гори, що розташовані неподалік, а також на критий басейн.

"Це місце усамітнення, де вас оточує природа і де тихіше, ніж у місті", – розповів Лам.

Варто зауважити, що його колишній партнер по Баварії та збірній Німеччини Мануель Нойєр, який досі є №1 у клубі та національній команді, живе неподалік.

undefined
Гарячі новини Новини