"Ось чому ніколи не почувалася так у Києві": Маліновська порівняла італійські та українські міста

Ольга Котів6 лютого, 16:55
"Ось чому ніколи не почувалася так у Києві": Маліновська порівняла італійські та українські міста

Руслан Маліновський з дружиною і донькою - Інстаграм Роксани Маліновської

00 хв

Дружина Руслана Маліновського зробила цікавий аналіз великих міст України та Італії. За її словами, велика різниця криється насамперед у повітрі.

Роксана Маліновська у сторіс поділилася розрахунками, згідно з якими повітря в Бергамо – поганеньке. Саме там її чоловік раніше виступав за Аталанту, коли вперше переїхав до Італії.

Дружина Маліновського розсекретила, що допомагає пережити періодичну відсутність чоловіка

"Різниця жити у місті, у розвинутому регіоні, та біля моря. Мабуть, тому я у Києві ніколи не почувалася так, як в Одесі... Для мене найважливіше – дихати чистим повітрям. Зараз, коли приїжджаю до Бергамо, одразу відчуваю різницю", – зізналася Роксана в Інстаграмі.

Раніше дружина Маліновського розповідала, що і її чоловіку, і донечці дуже подобається в Генуї, де зараз грає Руслан. Зокрема, сильно допомагає близькість до моря, що нагадує їй рідний Севастополь.

Реклама

Крім того, українського футболіста тут шанують та впізнають, і це додає йому наснаги ще краще виступати за Дженоа в італійській Серії А.

Роксана Маліновська дуже активно веде Інстаграм, ділячись різними спостереженнями та порадами зі своїми підписниками, яких уже назбиралося понад 34 тисячі. Також подружжя займається благодійністю.

undefined
undefined
Гарячі новини Новини