Відомий німецький клуб передав десятки тисяч євро на Охматдит: "Це було неймовірно жахливо"

Ольга Котів25 липня, 18:00
Відомий німецький клуб передав десятки тисяч євро на Охматдит: "Це було неймовірно жахливо"

Борусія передала 50 тисяч євро на Охматдит - Інстаграм

00 хв

Борусія Менхенгладбах перерахувала 50 тисяч євро фонду "Охматдит – здорове дитинство", який працює над наданням адресної медичної допомоги дітям після руйнування росіянами дитячої лікарні в Києві.

У вівторок у другій половині дня директор Борусії Маркус Арец, а також керівник відділу КСВ та сталого розвитку Маркус Фрібен вручили Генеральному консулу України в Дюссельдорфі Ірині Шум чек.

"З перших днів війни я кажу, що Росія – тварина": дружина Усика про черговий обстріл

Фонд підтримує нашу медицину від початку російської агресії. До того, як 8 липня дитяча лікарня Охматдит була зруйнована під час авіанальоту, її переобладнали в лікувальний центр для дітей та дорослих, де лікували як онкохворих дітей, так і людей, які отримали поранення на війні.

Фонд підтримує Національну дитячу спеціалізовану лікарню Охматдит, а також медичні заклади, що входять до Асоціації дитячих лікарень України.

Реклама

"Коли ми почули про руйнування дитячої лікарні, нам одразу стало зрозуміло, що ми хочемо долучитися до кампанії "Борусія допоможе" і підтримати місцевих жителів", – сказав Фрібен.

Арец підкреслив: "Те, що там сталося, неймовірно жахливо, адже знову постраждали невинні люди, в цьому випадку діти. Тому для нас як для Борусії було само собою зрозумілим допомогти відновити медичну допомогу на місці".

Гарячі новини Новини