Розкішна футболістка вийшла заміж за свого давнього бойфренда: перше побачення відбулося в IKEA

Ольга Котів25 липня, 15:25
Розкішна футболістка вийшла заміж за свого давнього бойфренда: перше побачення відбулося в IKEA

Хлоя Келлі вийшла заміж - Інстаграм

00 хв

Хлоя Келлі вийшла заміж за свого бойфренда Скотта Мура. Церемонія відбулася у приголомшливому заміському маєтку Мерридейл в Чеширі.

Джерело: The Sun

26-річна футболістка Ман Сіті мала неймовірний вигляд у довгій білій сукні, що облягала її фігуру. В руках вона тримала великий букет білих квітів.

Найсексуальніша футболістка підняла градус в океані у пікантному бікіні – фани шаленіють від краси

Скотт стояв поруч з нею у темному костюмі та краватці-метелику. Схвильовану пару помітили на території мальовничого місця проведення весілля, де вони фотографувалися в оточенні гостей. На одному з кадрів пара цілувалася на радість усім.

Хлоя оголосила про свої заручини зі Скоттом у грудні минулого року після того, як він зробив їй романтичну пропозицію під час північного сяйва. Футболістка поділилася в Інстаграмі фотографією з Фінляндії на тлі неймовірного зеленого неба.

Реклама

Демонструючи свою величезну діамантову каблучку, вона позувала, поклавши руку на груди нареченому, підписавши пост: "Найпростіше ТАК. За те, щоб бути з тобою назавжди".

Вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, коли грала в Евертоні. Їхнє перше побачення відбулося в IKEA, тому що Хлоя переїжджала додому.

Зараз Скотт працює гринкипером у гольф-клубі, але він намагається тримати їхні стосунки якомога далі від соціальних мереж.

Після обміну обітницями пара приєдналася до гостей за напоями та канапе у стильному барі та лаунж-зоні. Там можуть розміститися до 200 гостей, а ті, хто перебрав, мають можливість залишитися на ніч в одній з 19 спалень маєтку.

Територія розкішного готелю має велику під'їзну дорогу, доглянуті сади, безтурботне озеро і фонтан – ідеальне тло для весільних знімків. Це місце також стає популярним серед багатих і знаменитих людей Чеширу.

Гарячі новини Новини