Капітан Реала розплакався на очах Луніна, дітей та дружини – емоційне прощання

Ольга Котів24 липня, 22:00
Капітан Реала розплакався на очах Луніна, дітей та дружини – емоційне прощання

Начо Фернандес перйшов до Аль-Кадісії - Інстаграм

00 хв

У середу в мадридському Реалі відбулася церемонія прощання з Начо Фернандесом. Він залишив клуб наприкінці минулого місяця, щоб приєднатися до саудівської Аль-Кадісії.

Джерело: Football Espana

Президент Реала Флорентіно Перес очолив церемонію прощання з Начо, якого на церемонії підтримала його сім'я, а також кілька колишніх товаришів по команді, включаючи Лукаса Васкеса, Браїма Діаса та Андрія Луніна.

Капітан збірної Іспанії розплакався після матчу: "Я готовий відрізати собі руку заради цього"

"Дорогий Начо, я хочу сказати тобі від себе та всіх мадридців, що ми пишаємося тим, що розраховували на тебе. Твоя кар'єра, твої цінності та твої відзнаки дають тобі право обирати своє майбутнє. Ти був і будеш прикладом самовдосконалення. Ми дякуємо тобі за те, що ти віддав все заради цього гербу", – заявив Перес.

Сам Начо виголосив емоційну промову, під час якої розповів про свою 24-річну кар'єру в мадридському Реалі.

Реклама

"Це важкий день. Я міг би годинами розповідати про пережите, анекдоти... але я вважаю за краще бути вдячним за те, що ви мені дали. Це було більше, ніж те, за що я можу віддячити. Насамперед ви навчили мене жити рішуче. Я можу з гордістю сказати, що цей герб для мене – все. Я здійснюю одну й ту саму подорож вже 24 роки. Я не виходив з дому, а йшов до іншого дому. Щоб бути з іншою сім'єю.

Уявіть, що означало підійматися на сходинку вище з кожним сезоном, і завершити подорож як капітан, який підіймає п'ятнадцяту Лігу чемпіонів. Я прощаюся з душевним спокоєм від того, що захищав щит з усією своєю енергією та серцем. Для мене це найкрасивіший фінал. Я відчував себе найщасливішим вітчизняним гравцем в історії", – заявив гравець.

Начо був фантастичним гравцем Реала, якого його дуже не вистачатиме команді Карло Анчелотті в наступному сезоні. На церемонії прощання він не стримав сліз, як і його діти.

Станом на зараз, йому не знайшлася заміна, і наразі немає планів щодо підписання нового гравця після невдалої операції з підписання Лені Йоро.

Гарячі новини Новини