Обмацав ще двох жінок у ніч зґвалтування: екс-зірка Барселони Дані Алвес знову в суді

Віра Бойчук6 лютого, 15:40
Обмацав ще двох жінок у ніч зґвалтування: екс-зірка Барселони Дані Алвес знову в суді

Дані Алвес - Instagram

00 хв

Колишнього футболіста Барселони і збірної Бразилії Дані Алвеса судять в Іспанії за звинуваченням у зґвалтуванні жінки.

Джерело: The Sun

40-річного екс-футболіста Барселони звинувачують у зґвалтуванні жінки в елітному нічному клубі Барселони 30 грудня 2022 року. Дані Алвеса обмацав двох інших жінок у ніч, коли він нібито зґвалтував когось в туалеті нічного клубу.

Чемпіона Європи звинуватили у зґвалтуванні – дівчина розповіла, як партнер Роналду заманив її

Під час вчорашнього першого дня суду над футболістом подруга і двоюрідна сестра його обвинувачки стверджували, що він також обмацав їх у VIP-зоні, повідомляють іспанські ЗМІ.

Спочатку він заперечував, що зустрічався зі своєю обвинувачкою, але пізніше сказав, що у них був секс за згодою.

undefined

У цьому суді, який триватиме до середи, Алвесу, який кілька разів змінював свою версію фактів, буде дуже нелегко. Прокуратура вимагає до 9 років позбавлення волі, крім 150 000 євро компенсації заявнику і 10 років умовно. Індивідуальне звинувачення, навпаки, виходить за межі і вимагає максимального покарання за пред'явлений йому злочин: 12 років ув'язнення.

Реклама

Нагадаємо, що його дружина Джоана Санс, яка була одружена з Алвесом майже сім років, подала на розлучення минулого року після того, як з’явилися шокуючі звинувачення.
Його дружина поділилася в Інстаграм постом, у якому йшлося: "Я думаю, що мені знадобляться роки, щоб стерти з пам’яті його погляд на мене".

Новини Скандали