Сестра найкрасивішої волейболістки світу розриває конкуренток: ніхто не може відвести від неї очей

Ольга Котів6 лютого, 15:20
Сестра найкрасивішої волейболістки світу розриває конкуренток: ніхто не може відвести від неї очей

Кейт Алвес йде стежиною своєї сестри - Інстаграм Кейт Алвес

00 хв

Бразилійку Кі Алвес вважають найкрасивішою волейболісткою світу. Вона вкотре вирішила продемонструвати своє тіло на публіці й таким чином залишила свою сестру-близнючку Кейт з непростим завданням перевершити її в майбутньому.

Джерело: Sport Sport

Весь світ дізнався про привабливу бразильську волейболістку Кі Алвес завдяки соцмережам. Ця 24-річна дівчина не соромиться оприлюднювати свої оголені фото, розпалюючи уяву шанувальників

"Я вважаю, що це неповага": гаряча модель зізналася, чи розбивала сім'ю екс-захисника Барселони

Нещодавно Кі підписала контракт з Playboy, здійснивши свою заповітну мрію.

"Це завжди було моєю мрією. Я наполегливо працювала і досягла своєї мети. У мене є сильна звичка працювати, і я відчуваю, що 2024 рік стане моїм роком", – зазначила бразилійка, за якою у соціальних мережах стежать понад 13 мільйонів людей.

У Кі є сестра-близнючка. Дівчата – справжні копії один одного. Кейт, як і її сестра, вирішила спробувати себе в модельному бізнесі.

Реклама

Вона також стала дуже популярною в Бразилії. Лише в Інстаграмі за нею стежать 4 мільйони людей. Дівчина намагається значно збільшити кількість підписників, продовжуючи розміщувати звабливі фото.

На превеликий жаль для її шанувальників, серце Кейт вже зайняте. Вона перебуває у стосунках із молодшим на 3 роки футболістом Палмейраса Фабіньо.

Вони оголосили про свої стосунки кілька місяців тому. Дівчина завжди ходить до коханого на матчі, і видно, що пара справді насолоджується один одним.

Нагадаємо, що кілька місяців тому сестри Алвес дізналися, що їм надійшла аморальна пропозиція від Неймара. Бразильська зірка футболу запросив їх обох з ним переспати, на що дівчата, звичайно ж, відповіли відмовою.

Гарячі новини Новини