Дружина Луніна грайливо позує у бікіні, поки кіпер готується до нового сезону – вогняна фігура

Віра Бойчук23 липня, 22:20
Дружина Луніна грайливо позує у бікіні, поки кіпер готується до нового сезону – вогняна фігура

Андрій Лунін з дружиною - Інстаграм

00 хв

Анастасія Томазова, дружина українського футболіста та голкіпера мадридського Реала Андрія Луніна, додала перцю в стрічку.

Джерело: Інстаграм

Ефектна кохана футболіста збірної України Анастасія добре знається на тому, що подобається її підписникам. Тож із задоволенням ділиться гарячими фото.

Вражаюча муза Гусєва похизувалася бездоганними формами на відпочинку – грація зачаровує

Цього разу приваблива брюнетка опублікувала у своєму Інстаграм порцію запаморочливих знімків. Поки Андрій готується до нового сезону, його кохана під прицілами камер хвалиться бездоганними формами у шикарному купальнику від українського бренду.

Шанувальники захопилися її фотографіями і засипали Анастасію компліментами: "Така чудова", "Моя улюблена дівчина", "Найгарніша", "Як можна бути такою красивою", "Прекрасна богиня". За її життям спостерігає близько 200 тисяч передплатників у Інстаграм.

Варто зазначити, що Андрій та Анастасія разом вже понад 8 років. Пара познайомилася у соціальних мережах. Зустрічатися почала, ще коли Лунін був гравцем Дніпро – команди рідного міста дівчини. У березні 2021 року закохані одружилися, а через рік у них народився первісток.

Реклама

Андрій Лунін Гарячі новини Новини