Мудрик скопіював стиль гангстера з кримінального серіалу – повів за собою зіркових українців

Ольга Котів23 липня, 15:20
Мудрик скопіював стиль гангстера з кримінального серіалу – повів за собою зіркових українців

Максим Таловєров і Михайло Мудрик - УАФ

00 хв

Гравці національної команди спричинили фурор своєрідним флешмобом. Мудрик підбив Таловєрова постригтися налисо, але згодом з'явилися великі сумніви у правдивості фото.

Вінгер Челсі у своїх сторіс напередодні поділився селфі, на якому продемонстрував нову зачіску. Фанати були приголомшені, адже звикли бачити 23-річного українця з довгими світлими пасмами волосся, повідомляє YeSport.

"Чоловікам не гаряче": Мудрик вражає тренера Челсі та демонструє те, без чого не може в Лондоні

Однак тепер він вибрав набагато коротшу стрижку. Англійські ЗМІ пишуть, що Мудрик надихнувся стилістикою кримінального серіалу "Top Boy".

Фото в чорно-білих тонах Михайло супроводив підписом "Джеймі Інніт". Це – очевидне відсилання до відомої сцени з британського кримінального телесеріалу "Ватажок".

undefined

Не всі фанати зрозуміли подібний крок, але його підтримав голкіпер збірної України Анатолій Трубін, яки виступає за лісабонську Бенфіку і часто може змінювати імідж у салоні своєї коханої Марини.

Реклама
undefined

Найнесподіванішим виявилося фото голомозого Максима Таловєрова. Вже наступного дня захисник, який готується зі збірною до старту на історичній дебютній Олімпіаді українських футболістів у Парижі, дав зрозуміти, що принаймні його зміна зовнішності була фейком.

undefined

"Максим Таловєров і надзвичайно швидке відростання волосся", – жартує Українська асоціація футболу.

У своїх сторіс УАФ виклала відео, де футболіст залишається зі своєю пишною довгою шевелюрою, через яку його навіть часто плутали з Мудриком.

Гарячі новини Михайло Мудрик Новини