30 тисяч євро мінімум: Альба Касільяс радикально змінила зовнішність і вихваляється пишним бюстом

30 тисяч євро мінімум: Альба Касільяс радикально змінила зовнішність і вихваляється пишним бюстом

Альба Касільяс - Інстаграм

00 хв

Якщо ви любите футбол, то знаєте, хто такий Ікер Касільяс. Хоча зараз у ЗМІ навіть більше згадок про ​​його родичку, яка внесла серйозні корективи у свій зовнішній вигляд.

Джерело: SportsSports

В Ікера Касільяса, який був змушений завершити футбольну кар'єру через проблеми з серцем, є дуже відома родичка. Якщо точніше, мова про доньку його сестри.

Найефектніші татуювання гравців Атлетіко та Реала

Після участі в шоу "Острів спокус" Альба Касільяс знову повернулася на публіку. Виглядає вона чудово, але не дуже схожою на себе з минулого.

Багато підписників згадали її зовнішній вигляд на початку виходу на телеекрани в шоу "Жінки, чоловіки і навпаки".

undefined

Вона не приховує, що зробила пластичну операцію. Навпаки, прямо розповідає шанувальникам, скільки витратила на хірургів:

"Хтось погано рахує, якщо говорить про 12 тисяч. Виходячи з того, що у мене було чотири операції. Шість і шість – це 12, плюс ще дванадцять, тобто вже 24. А ще ліпосакції. Тобто вже 30 тисяч точно", – каже Альба.

Реклама
undefined

Родичка Касільяса не соромиться відвертих зізнань: "Мені також зробили ніс. І чому б не сказати, що мені зробили операцію на грудях? Я краще розповім і заощаджу 100 тисяч євро, ніж заплачу 100 000 і не скажу про свої зміни".

Додамо, що торік Альба розірвала стосунки з відомим актором Хесусом Кастро. Тоді вона заявила, що його часта відсутність була проблемою, а він у відповідь назвав її невірною.

"Я знаю, що я зробив, і вона дуже добре знає, що зробила вона", – сказав актор між рядків.

Новини Що новенького