Сер Алекс Фергюсон купив найдорожчого коня для стрибків: витратив рекордну суму на аукціоні

Ольга Котів6 лютого, 10:40
Сер Алекс Фергюсон купив найдорожчого коня для стрибків: витратив рекордну суму на аукціоні

Сер Алекс Фергюсон купив коня для стрибків - unsplash

00 хв

Сер Алекс Фергюсон стане власником найдорожчого коня для стрибків, коли-небудь проданого на публічному аукціоні. Він придбав початківця-переможця 1-го класу Колдвелла Поттера.

Джерело: The Sun

Сер Алекс Фергюсон витратив 633 000 фунтів. Кінь відправиться на стайню тренера Пола Ніколлса.

Один із найкращих тенісистів не схожий сам на себе – його не впізнати

Очевидно, що після виграшу колосальних 500 000 фунтів стерлінгів у Бахрейні зі своїм домашнім конем Спірітом Денсером, легендарний футбольний бос мав кілька фунтів, з якими можна було б пограти на аукціоні.

Попередній рекордний гонорар, сплачений за коня National Hunt на рингу, становив 620 000 фунтів, коли Interconnected купив Даррен Йейтс.

Шестирічний сірий Колдвелл Поттер продавався на Tattersalls в Ірландії в рамках розлучення власників Енді і Джемми Браун, чиї коні виступали під прапором Caldwell Construction. Минулого місяця вони оголосили, що йдуть зі спорту після того, як втратили кількох своїх зіркових коней.

Реклама

"Після сумної втрати одного з наших молодих коней, Ді Бі Купера, ми як сім'я знову розбиті горем. Також ми втратили Гладкого Гравця лише 2 тижні тому. Молодій сім'ї важко впоратися з такими втратами, і тому ми відчуваємо, що настав час зробити перерву у спорті", – мовиться у їхній спільній заяві.

Це означало, що 29 коней, у тому числі ті, які мають першокласну форму і величезний потенціал, виставили на продаж.

Тепер кінь Колдвелл Поттер попрямує через Ірландське море до 14-разового британського чемпіона-тренера, для якого він виступатиме на Челтнемському фестивалі.

undefined
Гарячі новини Новини