Лідер Арсенала одружився з приголомшливою моделлю – Зінченко вітає блискавично

Ольга Котів20 липня, 20:50
Лідер Арсенала одружився з приголомшливою моделлю – Зінченко вітає блискавично

Кай Хаверц і Софія Вебер - Інстаграм

00 хв

Кай Хаверц поділився радісною новиною з мільйонами своїх фанатів. Софія Вебер стала обраницею німецького бомбардира.

Одноклубник Олександра Зінченка похвалився святковими фото. Хаверц відгуляв весілля ще 18 липня, але тільки через 2 дні оголосив про радісну подію, повідомляє YeSport.

Дружина Зінченка сяє з донечкою у вогняному стилі, поки Олександр запалює зі звабливою бразилійкою

"18.07.2024 – назавжди", – написала обраниця форварда збірної Німеччини, додавши сердечко. Мама футболіста щиро радіє події: "Я просто люблю вас безмежно. Моя найкрасивіша невістка".

Кай переживав непростий період після переїзду в АПЛ. Хаверц поміняв Челсі на Арсенал, але не відразу знайшов свою гру.

Футбол – це гра, в якій на наших плечах лежить великий тиск. Мабуть, всі вдома, особливо моя дівчина, також мали важкі часи в ці тижні та місяці. Думаю, що вона знову щаслива, і я теж. Зараз люди люблять мене, але, можливо, через два тижні вони знову зненавидять мене. Незалежно від того, наскільки добре я зіграв, коли приходжу додому, моя дівчина хоче, щоб я ставив тарілки в посудомийну машину, – розповідав 25-річний голеадор після того, як нарешті переламав негативну серію та почав стабільно забивати у складі лондонського Арсенала.

Реклама

Дружина Хаверца відома не просто як друга половина Кая. Адже Софія сама по собі – зірка з величенькою кількістю шанувальників. На її Інстаграм підписалися 490 тисяч користувачів.

Їхній роман розквітнув у 2018 році. Закохані, знайомі з дитинства, оголосили про заручини у зворушливому дописі влітку 2023-го.

Відзначимо, що однією з перших Хаверца та його кохану з весіллям привітала Влада – дружина Олександра Зінченка. Кай та Софія також отримали вітання від обраниць Кукурельї, який грає за Челсі та допоміг вибити Німеччину з Євро-2024, та легендарного Маріо Гьотце.

undefined

Гарячі новини Новини Влада Зінченко