Приголомшлива Реброва у червоному бікіні дефілює на пляжі – екзотична насолода для фанів

Віра Бойчук15 липня, 23:00
Приголомшлива Реброва у червоному бікіні дефілює на пляжі – екзотична насолода для фанів

Анна Реброва - Інстаграм

00 хв

Дружина легендарного українського тренера Анна Реброва продовжує радувати понад 15 тисяч своїх передплатників у Інстаграм.

Джерело: Інстаграм

Цього разу 35-річна українська красуня вирішила додати перцю в стрічку, опублікувавши свіже привабливе відео у своїх соцмережах. Судячи з нової публікації жінка перебуває на відпочинку, де насолоджується екзотичними краєвидами.

Зваблива дружина екс-футболіста збірної України засмагає під палючим сонцем у бікіні – вогняні фото

Чарівна дружина Сергія Реброва у кадрі ефектно продефілювала на пляжі, засвітивши неземну вроду. Для свого образу Анна обрала червоний купальник, який дозволив вдосталь помилуватися ідеальною фігурою тіла.

До слова, красуня активно веде свій YouTubе-канал, де бере інтерв’ю у других половинок футболістів і висвітлює різні "дівочі" теми. А також вона не забуває про свій Інстаграм, який наповнює яскравим контентом на радість фоловерам.

Реклама

Нагадаємо, що Сергій Ребров старший за свою кохану на 15 років. Втім, солідна різниця у віці не заважає подружжю будувати гарну міцну родину. Закохані одружилися у січні 2016-го та стали батьками двох синів – Олександра і Микиту.

Анна Реброва Гарячі новини Новини