Розкішна екс-кохана Кравця сколихнула мережу оголеними ніжками у запаморочливій сукні – фото

Віра Бойчук15 липня, 19:40
Розкішна екс-кохана Кравця сколихнула мережу оголеними ніжками у запаморочливій сукні – фото

Анна Кравець - Інстаграм

00 хв

Анна, колишня дружина українського футболіста та екс-форварда київського Динамо Артема Кравця, не втомлюється тішити своїх шанувальників.

Джерело: Інстаграм

Дивовижна брюнетка часто ловить захоплені погляди підписників, коли ділиться серію нових знімків. Ці фото впевнено публікує у своєму Інстаграм, де зібрала майже 40 тисяч передплатників.

Шикарна дівчина Шапаренка похвалися своєю фігурою у стильній сукні – отримала компліменти

Анна показала ефектний і спокусливий наряд, в якому вона блищала на фотографіях. Вона одягнула запаморочливу сукню, яка ідеально підкреслила дивовижну фігуру тіла та красу струнких ніжок. Свій аутфіт дівчина доповнила високими підборами, елегантною зачіскою та цінними прикрасами.

Фотографії вже зібрали безліч схвальних коментарів: "Прекрасний янгол", "Пожар", "Це вбрання – це повне вбивство", "Вогонь". Також своє захоплення висловили дружини українських футболістів. Зокрема залишили лайк Анна Реброва, Ірина Морозюк, Маргарита Степаненко, Христина Яремчук, Тетяна Макаренко та інші.

Реклама

Нагадаємо, що український футболіст Артем Кравець та Анна одружилися у 2010 році. Пара виховує двох синів-близнюків, але у 2021 році повідомила, що розлучається.

Гарячі новини Новини