Зірка АПЛ відправився в рехаб через залежність від звеселяючого газу: його колеги готуються до того ж

Ольга Котів5 лютого, 13:10
Зірка АПЛ відправився в рехаб через залежність від звеселяючого газу: його колеги готуються до того ж

Елітні гравці люблять вживати звеселяючий газ - Інстаграм

00 хв

Зірка Прем'єр-ліги став першим футболістом, який пройшов реабілітацію через залежність від звеселяючого газу. Серед елітних гравців його вживання є доволі розповсюдженим.

Джерело: The Sun

Вживання звеселяючого газу пов'язане з ризиком серцевих нападів, інсультів та пошкодження мозку. Деякі навіть померли після його вживання.

Тривале вживання також може призвести до депресії, втрати пам'яті, нетримання сечі, галюцинацій і пошкодження нервів.

"У тебе ж є діти": Конор Макгрегор приголомшив фанатів відео з напівголими дівчатами в Маямі

Гравця АПЛ госпіталізували до медичного центру після того, як його сім'я у розпачі звернулася до клубу за допомогою. Адже за кілька тижнів до Різдва поліція зупинила машину, в якій футболіст був пасажиром, і знайшла десятки балончиків у просторі для ніг.

Інцидент не призвів до затримання, оскільки правоохоронці не змогли довести, кому вони належали.

Реклама

"Його сім'я дізналася про це і звернулася до клубу за допомогою. Гравцеві сказали, що якщо він хоче врятувати свою кар'єру, він повинен звернутися до спеціалізованого резиденційного центру та отримати допомогу. Він проходить детоксикацію так само, як і ті, хто підсів на алкоголь або будь-який інший наркотик", – повідомило джерело.

Він є першим футболістом Прем'єр-ліги, який лікується від залежності від закису азоту.

"Однак враховуючи, наскільки поширене його вживання серед гравців, навряд чи він буде останнім", – додало джерело.

Для засудженого футболіста було б майже неможливо грати там, де діють суворі закони щодо наркотиків, наприклад, у США та Саудівській Аравії. Однак джерело повідомило, що десятки з них є затятими наркоманами, і багато хто починав з локдауну.

undefined

"Одна зірка Прем'єр-ліги нещодавно відсвяткував свій день народження і вжив балонів майже на 10 000 фунтів. Багато хто приймає їх, тому що їх не можна виявити в організмі. Це відбувається у всіх клубах, і деякі з тих, хто вживає, є дуже відомими гравцями. Я не впевнений, що хтось із них знає, що тепер це наркотик класу С", – додало джерело.

Серед футболістів, які вживали закис азоту, є футболісти Манчестер Сіті Кайл Вокер і Джек Гріліш, вінгер Челсі Рахім Стерлінг, екс-зірки Арсеналу Месут Озіл, П'єр-Емерік Обамеянг, Александр Лаказетт і Маттео Гендузі, півзахисник Евертона Деле Аллі та вінгер Астон Вілли Леон Бейлі.

Гарячі новини Новини