"Це Мессі": Магучіх побила світовий рекорд, який тримався 37 років, і довела до екстазу іспанців

Ольга Котів7 липня, 19:20
"Це Мессі": Магучіх побила світовий рекорд, який тримався 37 років, і довела до екстазу іспанців

Ярослава Магучіх побила світовий рекорд, підкоривши стрибки у висоту - Інстаграм

00 хв

У неділю, 7 липня 2024 року, українка на етапі Діамантової ліги в Парижі стрибнула у висоту на 2,10 метра. Ярослава Магучіх встановила новий світовий рекорд.

Наша 22-річна спортсменка перевершила досягнення, яке трималося з 1987-го. Українська легкоатлетка Магучіх побила світовий рекорд, який належав до Стефки Костадінової. Представниця Болгарії утримувала його довгих 37 років, повідомляє YeSport.

Кохається до нестями: Магучіх зізналась, де гулятиме весілля з молодшим на 3 роки нареченим

Костадінова, яка здобула золото на Олімпіаді-1996 в Атланті, у далекому 1987 році стрибнула на рекордні 2,09 метра.

Ярослава встановила нове історичне досягнення з першої ж спроби! Відзначимо емоційну реакцію як самої українки, так і всього стадіону.

Особливого антуражу додає коментар на іспанському телебаченні. Журналісти не приховували захоплення від цього вражаючого польоту. "Неймовірно! Найкраще сальто в історії! Їй лише 22 роки. Яке диво", – іспанські коментатори не могли повірити власним очам.

Реклама

Відзначимо, що попереду в Магучіх Олімпійські ігри в Парижі. Золото легкоатлетичної дисципліни стрибки у висоту мають розігрувати у перших числах серпня.

Під найсвіжішим дописом Ярослави в Інстаграмі вже розвертається буря емоцій від іноземних фанатів: "Ангели – жіночої статі, ти летіла, мов янгол. Я бразилець і дуже за вас вболіваю, вітаю. Вітання з Китаю! Ярослава Магучіх – це Мессі стрибків у висоту, найвеличніша за всі часи".

Гарячі новини Новини Ярослава Магучіх