УКР РУС

Матчі Євро-2024 опинилися під великою загрозою: "Не виключені торнадо"

29 червня 2024 , 13:40 / Читать на русском

Джерело:

WITTERS

У суботу, 29 червня, в Німеччині розпочнеться стадія плей-офф Євро-2024, але велика подія може бути зірвана, зважаючи на прогноз погоди. Один із метеорологів підкреслив, що не можна виключати навіть торнадо.

Груповий етап Євро-2024 добіг кінця, після чого була дводенна перерва перед початком 1/8 фіналу. З суботи по вівторок відбудеться серія матчів, після яких стануть відомі чвертьфіналісти.

Найсексуальніша фанатка Словаччини попередила Англію: "Бійтеся мого однокласника"

Хоча до Німеччини приїхали багато вболівальників з країн, які вибороли місце на чемпіонаті Європи, погодні умови їх мало чим порадували. Початок змагань був холодним і дощовим, але останнім часом ситуація значно покращилася.

Однак, схоже, що найближчим часом погода знову буде далекою від ідеальної. Німецькі ЗМІ вже пишуть про її погіршення.

"З вечора суботи до ночі неділі існує ризик сильних гроз з південного заходу до центральної Німеччини. Вони можуть принести надзвичайно сильні опади. Також очікується сильний град і ураганні пориви вітру від 100 до 140 кілометрів за годину. Не виключені торнадо", – повідомив метеоролог Домінік Юнг.

Похмурі прогнози, безумовно, дають поживу для роздумів організаторам, яким вже доводилося натрапляти на погодні труднощі під час Євро-2024. Тепер це може повторитися, особливо в Дортмунді, де господарі турніру зустрінуться зі збірною Данії.

Суботній вечір у Дортмунді може бути досить штормовим, за даними німецьких метеорологів, які попереджають жителів південного Бадена про окремі торнадо.

Збірна Італії зустрінеться зі Швейцарією того ж дня в Берліні. Своєю чергою, Англія в неділю в Гельзенкірхені змагатиметься зі Словаччиною, а Кельн прийматиме Іспанію та Грузію.

Джерело:

О2