УКР РУС

Найсексуальніша вболівальниця Албанії підкорила серця фанатів на Євро-2024: невимовна врода

24 червня 2024 , 19:20 / Читать на русском

28-річна Єва Мураті підкорює серця футбольних фанатів. Акторка та телеведуча також є колишньою Міс Всесвіт в Албанії, звідки вона родом.

Зараз вона поїхала на Євро-2024, щоб вболівати за албанську збірну. Красуня почала розкручувати свою кар'єру понад 10 років тому, коли привернула до себе увагу, беручи участь у рекламних роликах як модель.

Коханка та дружина прийшли на Євро: охоронці слідкували, щоб жінки зірки АПЛ не зустрілися

У своєму акаунті в Інстаграмі вона часто публікує фотографії як з телевізійної студії, так і з пляжу. На неї підписалися вже понад 940 тисяч прихильників.

Єва поїхала на Євро-2024, щоб вболівати за свою національну команду. Її бачили у футболці  збірної Албанії під час матчів проти Італії та Хорватії на груповому етапі.

Після мінімальної поразки від чинних чемпіонів у першій грі Албанія врятувалася в доданий час, набравши перший бал у матчі проти Хорватії.

Цей результат означає, що підопічні Сілвінью виходять на свій останній матч проти Іспанії в понеділок, досі зберігаючи шанси на вихід до плей-офф.

Мураті захищає права тварин. Вона також є феміністкою і завжди виступала за гендерну рівність. Красуня часто використовувала свій імідж, щоб мати можливість впливати на молодих жінок, які, на її думку, повинні бути більш незалежними.

Єва вільно володіє англійською, італійською, французькою та іспанською мовами. Кілька років тому вона навіть з'явилася на італійському телебаченні. 

У приватному житті албанка є великою прихильницею Ювентуса. Вона часто працює на телебаченні під час матчів Ліги чемпіонів.

 

Джерело:

О2