УКР РУС

Найсексуальніша вболівальниця Словаччини пророкує переможця Євро-2024: "На вершині піраміди"

23 червня 2024 , 16:20 / Читать на русском

Інстаграм-модель Вероніка Раєк вболіває за перемогу Франції на Євро. Вона вважає, що Кіліан Мбаппе зіграє в цьому велику роль.

28-річна красуня прославилася після того, як зізналася у коханні Тому Брейді під час сезону НФЛ 2022 року. Тоді її допис завірусився у мережі.

Партнер Зінченка проміняв Євро на шкідливі звички в компанії дружини: "Поки він тренер, я не граю"

Раєк, яка народилася на сході Словаччини до переїзду в США, дала свій прогноз SunSport на Євро цього літа.

"Я прогнозую, що Франція виграє Євро. Вони перебувають на вершині піраміди. Кіліан Мбаппе та Антуан Грізманн – найкращі, просто найкращі гравці. У їхній команді багато чудових гравців, і вони мають великий досвід.

Мбаппе ще молодий, і він досі може стати одним з найкращих гравців, які коли-небудь виступали на міжнародній арені. Перемоги на турнірах зі збірною – це те, що визначає велич. Англія також є претендентом на вихід до фіналу – я думаю, що у півфіналі будуть Франція, Англія, Німеччина та Іспанія", – заявила красуня.

Цього літа Раєк повернулася до Словаччини і бачила святкування, коли її земляки засмутили Бельгію у своїй першій грі на Євро-2024. На щастя, далі її збірна програла Україні.

"Перемога Словаччини завжди схожа на магію! Але не так багато людей ставлять на її тріумф", – зауважила модель.

Зараз інфлюенсерка може похвалитися 7 мільйонами підписників на своїй сторінці в Інстаграмі. Вона живе в Лос-Анджелесі, тому Раєк часто бачать у сміливих вбраннях на таких заходах, як Гран-прі Лас-Вегаса.

 

Джерело:

The Sun