УКР РУС

На ЧС-2006 у збірній України пили пиво і курили цигарки: Мілевський розкрив усі секрети

19 червня 2024 , 16:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Легенда Динамо пригадав себе молодого на великому футбольному форму. ЧС-2006 приніс Україні історичне місце в 1/4 фіналу.

Після розгромної поразки України від Румунії на старті Євро-2024 Мілевського запитали, а яка атмосфера була в тій успішній команді Олега Блохіна, в якій грав сам Артем. На Чемпіонаті світу 2006 українці увійшли до числа 8 найкращих команд планети. 

Друг Мілевського програв величезну суму на матчі Україна – Румунія: "З позитиву – MEGOGO ліг"

"У нас у холодильнику постійно стояло пляшок десять пива, які могли собі дозволити випити ветерани після гри. Після матчу зі швейцарцями Андрій Воронін відкрив собі пляшечку пива, навіть мені дозволив одну взяти.

Ми з ним сховалися, закурили сигарету, і він каже: "Малий, якби ти не забив, я б тобі голову відірвав. Спокійно, ми вже там – у чвертьфіналі".

Воронін – чудова людина, у мене з ним були дуже хороші стосунки. Він мене в збірній взяв під своє крило, навіть місце в автобусі мені виділив біля себе", – пригадав екс-нападник збірної України та київського Динамо. 

Нагадаємо, Мілевський в матчі 1/8 фіналу проти Швейцарії виконав пенальті панєнкою, що є доволі піжонським і ризикованим видом виконання 11-метрового.

Міля додав, що ветерани тої команди (Шевченко, Шовковський, Воронін) також могли зібратися за келихом вина і серйозно поговорити між собою.

Джерело:

Спорт-Експрес