УКР РУС

"Свобода": зірка збірної несподівано залишився без Євро-2024 – тепер відривається з голою дівчиною

11 червня 2024 , 17:20 / Читать на русском

Клубний сезон завершився, тому деякі футболісти отримали можливість відпочити. Не всі мають таку розкіш, оскільки більшість гратиме на Євро, Копа Америка і навіть Олімпійських іграх.

Проте у Маркоса Льоренте немає жодних зобов'язань. Тому він поїхав у відпустку до моря.

"Дивно, що мене кожен матч перевіряли на наркотики": лідер збірної Англії розбив телевізор на Євро

Минулої п'ятниці Федерація футболу Іспанії оголосила остаточний список із 26 гравців, на яких тренер Луїс де ла Фуенте розраховуватиме під час Євро в Німеччині. Льоренте в списку не виявилося.

Алейкс Гарсія (Жирона), Пау Кубарсі (Барселона) і Маркос Льоренте (Атлетіко) – троє футболістів, які тренувалися під керівництвом іспанського тренера минулого тижня, але були виключені з остаточного списку.

Найбільшою несподіванкою стало виключення Льоренте, який грав проти Андорри в товариському матчі та був у заявці на Євро-2020 і ЧС-2022.

Після того, як футболіст Атлетіко дізнався, що він не їде до Німеччини, він зібрав речі та вирушив до Сальвадору разом зі своєю партнеркою Патрісією Ноарбе, щоб насолодитися тривалою відпусткою.

"Свобода", – написав футболіст, опублікувавши кілька фото з пляжу в компанії сексапільної дівчини.

Варто зауважити, що Іспанія потрапила в групу B на Євро-2024. Збірна зіграє з Хорватією в першому матчі 15 червня в Берліні, а потім – з чинним чемпіоном Європи Італією в Гельзенкірхені 20 червня. Останню гру в групі іспанці зіграють 24 червня в Дюссельдорфі проти Албанії.

 

 

 

Джерело:

Sport Sport