УКР РУС

Власник відомого клубу раптово помер у 51 – він входив до списку найбагатших мільйонерів

7 червня 2024 , 14:00 / Читать на русском

Кес Верхаутен був власником Гоу Ехед Іглс з 2022 року. У четвер нідерландський футбольний клуб вищого дивізіону повідомив сумну новину.

Повідомляють, що 51-річний чоловік раптово помер у середу ввечері. У нього зупинилося серце.

Помер зірка футболу, якого звинувачували у вбивстві дружини та її бойфренда

Гоу Ехед Іглс заснували у 1902 році. Клуб має на своєму рахунку чотири чемпіонства Нідерландів. Щоправда, останнє виграли дуже давно, а саме в сезоні 1932/1933. Відтоді клуб лише впритул наблизився до успіху в сезоні 1964/1965, коли дійшов до фіналу Кубка Нідерландів, але й той закінчився поразкою.

У чемпіонаті Нідерландів 2023/2024 команда фінішувала дев'ятою. Однак далі Гоу Ехед Іглс пробився у фінал плей-офф кваліфікації Ліги конференцій, де здолав Утрехтом з рахунком 2:1 після додаткового часу.

Кес Верхаутен, який володіє клубом, був радий виходу в третій за статусом єврокубковий турнір. Та днями команда отримала фатальну звістку – бос пішов з життя.

"Засмучений Гоу Ехед Іглс дізнався про смерть 51-річного Кеса Верхаутена. Головний акціонер Гоу Ехед Іглс помер від серцевого нападу в середу ввечері", – повідомила голландська команда в соціальних мережах.

Верхаутен очолив Гоу Ехед Іглс у 2022 році. Він входив до списку 500 найбагатших людей Нідерландів і володів 12 різними компаніями. Його статки оцінювали майже у 300 мільйонів євро.

Незадовго до своєї смерті 51-річний чоловік планував розширення стадіону клубу. Ще в середу він ходив навколо об'єкту, щоб поговорити про реконструкцію. Однак увечері у нього сталася зупинка серця.

 

Джерело:

О2