УКР РУС

"На зборах легше, ніж з дружиною": Ракицький з коханою підкорює гори – винце та бограч присутні

6 червня 2024 , 16:20 / Читать на русском

Український футболіст та центральний захисник донецького Шахтаря Ярослав Ракицький вирушив разом з дружиною на відпочинок до Карпат. Ольга активно публікує, як пара наодинці проводить час.

Ольга Ракицька, українська співачка, яка активно веде свій Instagram, її сторінка налічує понад 12 тисяч підписників. Нещодавно у дівчини був сольний концерт, на якому були присутні дружини відомих футболістів. Тож після начиненого ритму життя дівчина разом з чоловіком вирушили на відпочинок.

Пара зараз відпочиває в Карпатах, вони активно насолоджуються часом, проведеним разом. Дівчина регулярно публікує яскраві моменти їхньої подорожі на своїй сторінці в Instagram, ділячись з підписниками усіма радощами та пригодами.

Неперевершена дружина Тимчика жіночно ніжиться біля басейна – Зубкова залишила коментар

Пара насолоджується місцевими делікатесами, такими як, смачненький бограч та домашнє вино, що додає романтики їхньому відпочинку.

У своїх публікаціях дівчина показує, як вони разом дегустують ці смаколики, підкреслюючи автентичність карпатської кухні.

На одному з відео подружжя підкорює карпатські вершини. Ольга жартівливо зазначила, що футболісту легше на футбольних зборах, ніж лазити з нею по горах.

Цікавий факт: пісню "Помаранчеве серце" Ольга Ракицька заспівала перед матчем Ліги чемпіонів Шахтар – Антверпен.

Нагадаємо, що зіркове подружжя виховує донечку Ярославу, якій нещодавно виповнилось 7 років та 5-ти річного сина Артема.

Джерело:

Instagram