УКР РУС

Італійська гольфістка все частіше проводить час з сім'єю – оговтується після смерті матусі

5 червня 2024 , 14:20 / Читать на русском

Елеонора Інкордона активно поєднує кар'єру в гольфі, ведучої на телеканалі DAZN та модельному бізнесі. Але цього разу дівчина виклала милі фото з родиною.

Елеонора Інкордона зібрала велику армію шанувальників, яка налічує понад 1 мільйон підписників. Вона є великою прихильницею футболу, тому часто відвідує різноманітні матчі та ділиться цими моментами зі своєю аудиторією.

Майбутній чемпіон: півзахисник Шахтаря влаштував боксерський бій з сином – хлопчик завалив татуся

Нещодавно Елеонора виклала на свою сторінку в Інстаграм чарівні фото з рідними, які швидко привернули увагу її шанувальників. На знімках вона щаслива та усміхнена обіймає своїх близьких, демонструючи теплі сімейні стосунки.

Особливо варто підкреслити особливий зв’язок між гольфісткою та її сестрою. Після втрати матусі дівчата стали ще ближчими, частіше підтримують зв'язок та одна одну. Ці світлини відображають не лише їхню любов і підтримку, але й силу родинних стосунків, які допомагають долати труднощі.

Зазначимо, що у квітні померла матуся дівчини, тому, на деякий час, Елеонора зникла з соціальних мереж. Коли дівчина повернулась до своєї аудиторії, то більшість прихильників підтримали Елеонору, наголошуючи на тому, що життя продовжується і варто його жити яскраво.

Цікавий факт: брюнетка відкрила ювелірний магазин, де продає дорогі годинники.

 

 

 

 

 

 

Джерело:

Instagram