УКР РУС

Зірковий тенісист посварився з коханою на матчі: ефектна блондинка впала в лють прямо на корті

3 червня 2024 , 16:50 / Читать на русском

Бернард Томіч потрапив у гарячу суперечку на корті. Тенісний ас посварився зі своєю дівчиною, Кілі Ханною, перед тим, як піти з матчу на Little Rock Open в Арканзасі.

31-річний австралієць змагався на турнірі Little Rock Open в Арканзасі 31 травня. Ситуація різко погіршилася.

Зірковий тенісист похизувався надзвичайно дорогим годинником: коштує, як 20 квартир у Києві

Томіч страждав від хвороби та кілька разів звертався за медичною допомогою. Однак матч набув несподіваного повороту, коли він сказав лікарям, що його дівчина, Кілі Ханна, того ранку "отримала позитивний тест на Covid-19".

Це спровокувало палку суперечку – Томіч наполягав на тому, що Ханна отримала позитивний результат нещодавно, проте вона стверджувала, що це сталося 2 тижні тому.

Їхня публічна суперечка опинилася в центрі уваги, поставивши коментатора в незручну ситуацію, коли він намагався пояснити глядачам причину сварки.

"Бернард і його дівчина просто продовжують сперечатися. Коротше кажучи, Берні сказав: "У тебе сьогодні був позитивний тест на ковід", а дівчина відповіла: "Ні, це було 2 тижні тому". Я не очікував, що мені доведеться коментувати сварку пари – але ось воно", – зазначив коментатор.

Цей дивний інцидент додав Томічу проблем на корті, адже зараз він перебуває за межами топ-200 світового рейтингу і прагне повернути свою колишню форму.

"У будь-якому випадку, це незручно для всіх уболівальників, які просто хочуть побачити трохи тенісу сьогодні ввечері, але я не знаю, чи вони його отримають", – продовжив коментатор.

Томіч, у якого пізніше виявився позитивний результат на Covid, знявся з матчу через хворобу.

"Що ж, це дуже незграбний спосіб завершення, чи не так? Важкий спосіб піти. Тепер Томіч, подивимося, чи зможе він одужати. І знову ж таки, як, чорт забирай, він виграв той матч кілька днів тому?" – додав коментатор.

На кадрах також видно, як розчарована Кілі виходить з арени. Її хлопець переміг американця Тай-Сона Квятковського минулої середи і вийшов до 1/8 фіналу, де мав зіграти проти Юти Сімідзу.

Джерело:

Daily Star