УКР РУС

Краса потребує жертв: дружина гравця Інтера зламала нігтик у спортзалі

1 червня 2024 , 17:20 / Читать на русском

Августина Гандольфо – дружина нападника збірної Аргентини та гравця Інтера Лаутара Мартінеса, поділилась з підписниками труднощами, через які вона проходить, аби отримати неперевершену фігуру.

На своїй Instagram-сторінці партнерка форварда міланського Інтера не тільки тримається створює справжню атмосферу захоплення. Її сторінка налічує велику армію фоловерів – 1,5 мільйона шанувальників.

Неймовірна дівчина Коваленка засліпила стрункою фігурою у червоній сукні – фотодоказ

На своїй особистій сторінці в Інстаграм дружина відомого футболіста вразила шанувальників вражаючими світлинами. Спершу вона елегантно позує біля дзеркала, демонструючи неперевершену фігуру та чіткі лінії персони.

Проте на наступній світлині вона показує інший бік своєї активності – красуня зламала нігтик через інтенсивні вправи, адже перенавантажила своє тіло.

Додамо, що Августина вражає не лише своєю привабливістю, а й ставленням до спорту, що здійснюється через активність у фітнесі. Її відео з фізичними вправами не тільки демонструють струнку фігуру та впевнений вигляд, а й надихають шанувальників на здоровий спосіб життя.

Нагадаємо, пара виховує донечку Ніну та синочка Тео. Лаутаро Мартінес продовжує відзначатися на полі великою кількістю голів у складі Інтера та збірної Аргентини.

Джерело:

Instagram