УКР РУС

Донька партнера Луніна ридала на весь стадіон – легенда Реала емоційно попрощався з Мадридом

26 травня 2024 , 14:40 / Читать на русском

Тоні Кроос зіграв свій останній домашній матч за мадридський Реал, який завершився нічиєю 0:0. Він залишає клуб після 10 років і завершує свою легендарну кар'єру після чемпіонату Європи.

Прощання відбулося з розмахом. На 86-й хвилині матчу Крооса замінили.

Зірковий партнер Луніна витрачає на це 30 тисяч євро – його називають егоїстом, але мета благородна

Всі його товариші по команді, тренер Карло Анчелотті та персонал почали обіймати його. Всі глядачі встали та почали вигукувати: "Тоні".

Сім'я Крооса, включаючи дружину Джессіку і трьох дітей Амелі, Фін і Леона, не могли стримати сліз. Футболіст взяв донечку на руки й теж не міг стриматися, щоб не розплакатися.

Тоні був помітно зворушений і сказав після гри, що тримався до одного моменту: "Я був сильним, поки не побачив своїх дітей".

Ще до початку матчу гравці обох команд вишикувалися в шеренгу, через яку Кроос вийшов на поле. Під бурхливі оплески трибун він обіймав своїх колег і махав рукою натовпу.

Легенда – саме так описують роботу Крооса в Мадриді. 464 матчі за Реал, 28 голів, 98 результативних передач і неймовірні 22 титули. Зокрема, 4 титули чемпіона Іспанії та 4 перемоги в Лізі чемпіонів. Німецькі ЗМІ називають його найуспішнішим футболістом країни.

 

Джерело:

Bild