УКР РУС

"Я не витримую": Довбик не вірить, що став найкращим в Іспанії – заборонив коханій радіти

26 травня 2024 , 09:41 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Нападник збірної України на 99% виграв звання Пічічі, що вручають футболісту, який забив найбільше голів за сезон у чемпіонаті Іспанії. Артем Довбик реагує у своєму стилі.

Завдяки хет-трику в завершальному матчі сезону проти Гранади 26-річний форвард Жирони і збірної України обігнав свого фактично єдиного конкурента в боротьбі за титул найкращого бомбардира Ла Ліги. 

Прийшла підтримати конкурента свого чоловіка: дружини Довбика та Яремчука влаштували битву на матчі

У суботу Александер Сьорлот, який відзначився 23 рази за сезон у чемпіонаті Іспанії, травмувався і не зміг зрівнятися з показником Артема у 24 голи.

Стало очевидно, що Довбика вже не зможе наздогнати ніхто. Джуду Беллінгему потрібно було забивати 5, але його Реал зіграв унічию 0:0 – сімейство українського футболіста дивилося цей матч з піцою, на якій було особливе вітання з 24 голами, і коктейлем, що нагадує апероль.

По суті залишається лише Роберт Лєвандовскі. Форвард збірної Польщі повинен наколотити нереальні 6 голів за Барселону в матчі проти Севільї, аби принаймні повторити показник українця.

Однак Артем досі не може повірити, що у своєму дебютному сезоні досягнув звання найкращого. Дружина Довбика Юлія з допомогою мемного відео поскаржилася, що він не дає порадіти, поки всі не зіграють, аби не наврочити, але вона вже не витримує.