УКР РУС

Головний невдаха Ліги чемпіонів зробив важливий крок у житті – романтичні кадри з пропозиції

1 лютого 2024 , 10:44 / Читать на русском

Джерело:

Instagram

Відома італійська телеведуча Ділетта Леотта несподівано оголосила в соцмережі, що незабаром вийде заміж за Лоріса Каріуса.

Справи в особистому житті Лоріса Каріуса йдуть набагато краще, ніж на футбольному полі. Колишній голкіпер Ліверпуля Лоріс Каріус, який нині виступає за Ньюкасл, запам'ятався футбольному товариству своїм головним провалом у фіналі Ліги чемпіонів.

Чемпіона Європи після прийому в президента Франції заарештували – важкі звинувачення 

Німецький футболіст Лоріс Каріус та Ділетта Леотта вирішили закріпити своє кохання назавжди. Пара готова зробити великий крок - одружитися.

Про це повідомила красуня на своїй сторінці в Інстаграм, яка показала обручку подаровону коханим минулого літа.

Пара вирішила, що не на часі розповідати і вирішила приховати новину та повністю присвятити себе малечі.

Я повинна вам дещо сказати.. Я сказала так! Я чекала кілька місяців, щоб сказати вам, тому що ми з Лорісом хотіли якомога більше відчути 
емоції від народження Арії, але тепер ми готові присвятити себе цій новій великій меті ми разом, як сім'я! Ви знаєте фразу "Коли ти щасливий, зверніть на це увагу", у момент, зображений на цих фотографіях, я була найщасливішою жінкою у світі з Лорісом і Арією, які з'явилися, – такими словами Ділетта Леотта оголосила, що незабаром вийде заміж за свого коханого Лоріса Каріуса.

 До слова, пропозиція відбулася під час відпустки Сен-Тропе разом  із свічками та пелюстками червоних троянд, покладеними на ліжко у вигляді серця.


 

Джерело:

Fanpage.it