УКР РУС

"Я тебе кохаю": Дзакканьї разом зі своєю коханою поділились чарівним фото – чекають на поповнення

23 травня 2024 , 15:00 / Читать на русском

Кіара Насті – дружина італійського футболіста Маттіа Дзакканьї та півзахисника клубу Лаціо, радує фанів, разом з чоловіком, милим кадром. Футболіст ніжно тримає живіт коханої.

Кіара Насті – блогер та інста-модель стала дуже відомою, її сторінка в Інстаграм налічує 2 мільйони підписників. У своєму блозі, окрім розповідей про своє повсякденне життя, вона дає поради з краси та моди.

Ефектна блондинка зібралася на побачення з гравцем Динамо – грація вражає

В останніх дописах власних сторінок подружжя опублікувало в Instagram чарівне чорно-білу світлину. На знімку дівчина одягнена у білу сукню, а чоловік у білому костюмі, створюючи елегантний та гармонійний образ.

Особливу зворушливість світлині додає милий жест футболіста, який ніжно тримає живіт Кіари, яка скоро має народити. Його погляд, сповнений любові та ніжності, передає всю глибину їхніх почуттів і очікування народження дитини.

Фанати не втримались та засипали пару приємними компліментами:

  • "Найгарніша пара у світі",
  • "Прекрасні",
  • "Милі".

Цікавий факт: дівчина має власний бренд жіночого одягу “Plume Ethérée”.

Нагадаємо, в серпні 2022 року Маттіа зробив романтичну пропозицію Кіарі на пляжі. Вже в листопаді 2022 року красуня ощасливила футболіста та народила сина, його назвали Тіяго.

На одному з матчів футболіст повідомив, що стане вдруге батьком. Зараз пара очікує поповнення, судячи з гендер паті – це буде дівчинка.

Джерело:

Instagram