УКР РУС

Сини Кравця занурились у вивчення французької мови – матуся слідкує

18 травня 2024 , 16:40 / Читать на русском

Колишня дружина українського футболіста та екс-форварда київського Динамо Анна Кравець виклала в сторіз цікаве відео. Сини-близнюки вивчають іноземну мову.

Екс-дружина Артема Кравця здобула понад 40 тисяч фоловерів на Instagram, які пристрасно слідкують за її провокаційним контентом. Її сторінка завжди насичена новими яскравими знімками, які привертають увагу шанувальників та спонукають їх до вподобайок та коментарів. 

Кохана півзахисника Динамо кайфує у своєму улюбленому авто – гасає містом

Цього разу дівчина виклала в сторіз цікаве відео. На знімку видно двох синів дівчини, які серйозно занурені у вивчення французької мови за столом. 

Проте, варто відзначити, що одному з синів здається трохи нудно, адже його нога майже витягнута на стіл. Однак, Анна пильно стежить за навчанням своїх дітей та активно бере участь у цьому процесі.

Зазначимо, що Артем та Анна познайомилися у 2008 році в соціальних мережах. У 2010 році пара одружилася. Пара виховує двох синів-близнюків, але у 2021 році повідомила, що розлучається. 

Нагадаємо, що Артем Кравець у 2012 році був визнаний найкращим молодим футболістом України. А у 2015 році був включений до списку 50 найкращих молодих футболістів світу за версією Tuttosport.

Джерело:

Instagram