УКР РУС

"Вихопила пістолет": дружина Пятова ремонтує бак для води – жартують та весело проводять час

18 травня 2024 , 13:20 / Читать на русском

Кохана екс-голкіпера донецького Шахтаря Андрія Пятова активно веде свій блог в Instagram. Юлія Пятова ділиться кумедним відео в сторіз.

Юлія активно веде свою сторінку в Інстаграм, яка вже налічує майже 20 тисяч підписників. З приходом весни Юлія розпочала облаштовувати ділянку для городини та приділяти увагу домашнім справам, створюючи комфорт для сімейного затишку, звичайно публікуючи це на свою сторінку.

Радість материнства: кохана гравця Лаціо ніжно позує з кругленьким животиком – скоро має народити

На відео в сторіз, опублікованому дружиною відомого футболіста, Юлія влаштовує справжній кумедний перформанс. Захопивши в руки пістолет з клеєм, вона весело заклеює кришку майбутнього бака для води.

Вихопила пістолет. Скажена, навіжена, – кумедно сказав Андрій Пятов.

Це відео стало не лише приводом для посмішок, а й свідченням про те, як у звичайних родинних ситуаціях може проявитися творчий підхід та гумор. Юлія змішує рутинні справи з елементами розваги, демонструючи, що навіть найпростіші моменти можуть стати приводом для веселощів та взаємного розуміння в родині.

Цікавий факт: Юлія є засновницею благодійного фонду "Happy Child", який допомагає дітям-сиротам та дітям з інвалідністю.

Нагадаємо, що сім'я Пятових разом вже понад 17 років та виховує чотирьох дітей – трьох доньок і синочка. Старша донька минулого року закінчила школу в Києві й переїхала навчатися до Мілана.

Варто підкреслити, Андрій та Юлія П'ятові є однією з найвідоміших пар в українському футболі. Вони є прикладом наслідування для багатьох людей.

 

Джерело:

Instagram