УКР РУС

Грація кішки: кохана нападника Інтера звабливо позує у відвертій сукні – засвітила татуювання

17 травня 2024 , 19:40 / Читать на русском

Кохана нападника збірної Аргентини Лаутаро Мартінеса спокушає фанатів новими кадрами. Сукня з відвертим вирізом на спині додає градус стилю дівчини.

Августина Гандольфо на своїй сторінці в Instagram зібрала величезну армію шанувальників, яка налічує неймовірних 1,5 мільйона фоловерів. Кохана форварда міланського Інтера здатна створити справжню атмосферу захоплення серед своїх читачів.

Романтик ще той : Кочергін подарував дружині чарівні квіти – Карина не може натішитись

На фотографіях, які Августина виклала в Інстаграм, вона представлена в довгій чорній сукні, головним акцентом якої є великий розріз на спині. Звабливо вигинаючись, вона демонструє свою витончену фігуру та форми, відображаючи свою жіночність та сексуальність.

Особливо винятковим елементом кадрів стали татуювання: на спині у вигляді пташок та серце на руці, які надають її образу загадкового шарму. Високий хвіст волосся підкреслює грацію і красу, нагадуючи елегантну кішку.

Фанати зацінили приголомшливі світлини Августини, тому залишили приємні коментарі під постом:

  • "Яка гарна",
  • "Як завжди елегантна", 
  • "Немає слів – це приголомшливо".

Додамо, що її пости в Інстаграм не лише гарячі фотографії та відео, а справжні відображення теплих моментів родинного щастя. Це вікно в її особисте життя робить сторінку особливо популярною, приваблюючи шанувальників своїм теплом і натхненням. 

Нагадаємо, пара виховує донечку Ніну та синочка Тео. Лаутаро Мартінес своєю чергою продовжує відзначатися на полі великою кількістю голів у складі Інтера та збірної Аргентини.

Джерело:

Instagram