УКР РУС

Вогняна діва: кохана Фернандеса підкорює Лондон – звабливо крокує на червоний

14 травня 2024 , 13:00 / Читать на русском

Неперевершена кохана та матуся двох діток аргентинського футболіста Енцо Фернандеса радує фанів вишуканими світлинами. Валентина Сервантес радісно прогулюється вуличками Лондона.

Валентина активно веде свою сторінку в Інстаграм, яка налічує 1 мільйон поціновувачів. Зазвичай стрічка дівчини наповнена милими фото з родиною та рекламних фотосесій. Також дівчина активно займається спортом, аби підтримати розкішну фігуру.

Секрет успіху: Петряк зізнався, що йому потрібно для щастя – приємно вразив

Кохана аргентинського футболіста, вразила своїх прихильників чарівними фотографіями, знятими на вулицях Лондона. У чорному костюмі вона позує, як справжня пантера, відтворюючи неземну грацію та жіночність.

До свого образу Валентина додала вишукану сумочку, яка доповнює її стиль та шарм. Однак найбільш вражаючим елементом став червоний колір на світлофорі, який надає фотографіям певної пікантності та небезпеки. Варто додати, що дівчина дотримується правил дорожнього руху, демонструючи не лише свою красу, але й відповідальність.

Фанати були зачаровані красою дівчини, тому залишили приємні слова в коментарях:

  • "Яка ж ти гарна",
  • "Прекрасна",
  • "Мила",

Додамо, що Валентина Сервантес є невичерпним джерелом підтримки та натхнення на шляху до нових перемог Енцо. Вона часто підтримує футболіста з трибун та щиро вболіває.

У 2020 році в пари народилась перша дитина - донька Олівія. А вже в жовтні 2023 року на світ з'явився син, якого назвали Бенджамін. Варто відзначити, що дотепер закохані не вступили в шлюб, і весілля у них ще не відбулося.

Нагадаємо, що Сервантес та Фернандес почали зустрічатись у 2019 році, ще коли дівчина навчалася на вчителя англійської мови, а футболіст виступав за Рівер Плейт.

Джерело:

Instagram