УКР РУС

"Бути мамою...": кохана Чоботенка тішить фанів низкою ніжних фото з сином та матусею – милі спогади

12 травня 2024 , 11:40 / Читать на русском

Каріна Чоботенко – кохана українського хавбека Сергія Чоботенка та стильна блогерка, відзначила День матері зворушливими спогадами та ніжним привітанням.

Дружина Чоботенка активно веде свій Інстаграм, де публікує дописи з чоловіком, сином та часто неперевершеними світлинами. Ефектна брюнетка знає, як привернути увагу Сергія та шанувальників у соціальних мережах.

Зірковий гравець Інтера розкішно відпочиває з дружиною на Ібіці – чарівні фото красуні

 У святковий день, Карина виклала низку чарівних світлин в сторіз. Вона щиро привітала свою матусю зі святом матері. Кожна світлина несла в собі неповторну атмосферу тепла та родинного щастя. 

"Найкраща матуся у світі", – зазначила на фото Карина.

Згодом, продовжуючи свою теплу та розчулену ініціативу, вона опублікувала пост, де показала безліч зворушливих фотографій зі своїм сином. Ці знімки зафіксували різні моменти їхнього життя та відображають найцінніші моменти материнства, виховання та росту.

Бути мамою, – написала Карина.

Ліза Третьякова – кума родини Чоботенків, залишила кумедний коментар:

"У мене була б інша серія фото".

Цікавий факт: Історія свята сягає корінням у початок 20 століття. Ще в 1908 році молода американка Анна Джервіс виступила з ініціативою вшанування матерів. Цей день дівчина запропонувала у пам'ять про свою матір, яка передчасно пішла з життя.

Джерело:

Instagram