УКР РУС

"Ми разом": дружини гравців Шахтаря голосно підтримують команду – ледь не зірвали голос

12 травня 2024 , 09:40 / Читать на русском

Шахтар, обігравши Динамо (1:0), завоював 15-й титул у чемпіонатах України. Ольга Ракицька разом з іншими дружинами "гірників" запекло вболіває.

Стадіон Арена Львів приймав матч Шахтар – Динамо. "Гірники" достроково здобули золото української Прем'р-ліги та відірвалися на 7 очок від головного конкурента за два тури до кінця чемпіонату й стали недосяжними навіть теоретично.

"Маленький ангел": чарівна донечка Зінченка знялась у ніжній фотосесії, як для глянцю

Матч відвідали дружини та дівчата футболістів донецького клубу. Зокрема, Ольга Ракицька, Ліза Судакова, Анна Матвієнко, Юлія Пятова, Анастасія Конопля та Тетяна Дятел (наречена Сікана). 

Ольга Ракицька на своїй сторінці в Інстаграм виклала зворушливе та запальне відео. Кохані футболістів голосно вболівають та підтримують команду Шахтаря. Адже запальна підтримка є неабиякою мотивацією для команди.

 Одягнуті в чорні футболки з величезним принтом у вигляді помаранчевого серця, вони не тільки видають гучні вболівання, а й стають об'єктом підвищеної уваги.

Чорні футболки з величезним серцем є символом не лише підтримки, а і єднання, демонструючи солідарність та любов до своїх чоловіків і спортивного захоплення.

З Чемпіонством наші помаранчеві серця, я буду завжди памʼятати наші чемпіонства у Донецьку, на заповненій Донбас Арені. Але як би не було, ми разом! У різних містах і країнах! Шахтар – Чемпіон! – зворушливо написала під відео Ольга Ракицька.

Джерело:

Instagram