УКР РУС

Кохана Роналду прикрасила обкладинку відомого арабського глянцю – її не впізнати

10 травня 2024 , 18:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Джорджина Родрігес, дружина португальського форварда Кріштіану Роналду, похизувалася новими фото для арабського журналу.

Поки Кріштіану Роналду виступає за саудівський Аль-Наср, Джорджина не втрачає можливості та знімається для місцевого глянцю, про що розповіла у своєму акаунті в Інстаграм.

Райська насолода: дружина Луніна оприлюднила спокусливі фото після виходу чоловіка у фінал ЛЧ

30-річна красуня з'явилась на першій обкладинці нового випуску арабського журналу Hia Magazine. На сторінках Родрігес постала біля коня у чорному боді та золотій спідниці. Образ доповнила масивними прикрасами від відомого ювелірного бренду Pasquale Bruni та легкою укладкою волосся. А на одному з фото вона позувала на фоні пустелі у фантасничній сукні, яка виграшно підкреслила ідеальну форму тіла.

До речі, її аудиторія в Інстаграм налічує 59 мільйонів фоловерів, які щораз отримують гламурний контент. Тим часом Кріштіану має колосальні 629 мільйонів читачів. Наразі це найбільша кількість підписників в історії соцмереж.

Нагадаємо, португальський футболіст Роналду зустрів Джорджину в мадридському магазині одягу, де вона працювала. Зараз зіркова пара виховує п'ятеро дітей.

 

Джерело:

Інстаграм