УКР РУС

Нелегальна зброя та наркотики: чемпіон НБА сів до в'язниці

30 січня 2024 , 17:15 / Читать на русском

Дворазового чемпіона НБА заарештували. 37-річному американцю висунули вже кілька звинувачень.

Дворазовий чемпіон НБА Реджон Рондо заарештований поліцією штату Індіана за незаконне зберігання вогнепальної зброї та приладдя для вживання наркотиків та марихуани.

Подяка від воїнів: Костюк придбала дрони-камікадзе для ЗСУ на призові від Australian Open

Реджон Рондо – один з тих, хто грав у найбільшій баскетбольній лізі світу протягом 16 сезонів. Американець виступав за такі клуби, як Чикаго Буллз, Лос-Анджелес Лейкерс і Клівленд Кавальєрс.

Наразі життя баскетболіста, який чотири рази грав у Матчі зірок НБА, сповнене серйозних проблем.

У неділю Реджона затримали за підозрою в незаконному зберіганні вогнепальної зброї, а також у зберіганні марихуани та засобів для вживання наркотиків. Це сталося в окрузі Джексон, штат Індіана, коли офіцер відчув запах марихуани. Причиною арешту стало порушення правил дорожнього руху.

Під час обшуку було виявлено зброю та наркотичні засоби. Але чоловік не перебуває під вартою, оскільки він вніс заставу після арешту. 

Нагадаємо, що з 2022 року йому заборонено володіти зброєю. Це сталося через звинувачення близької йому жінки, якій колишній баскетболіст нібито погрожував пістолетом. Вона зазначила, що боїться за свою безпеку та безпеку своїх дітей. За її словами, Реджон Рондо в минулому поводився "нестабільно та вибухово".

Джерело:

O2