УКР РУС

Робінью відправили до найсуворішої в'язниці через зґвалтування: як він там живе

5 травня 2024 , 11:40 / Читать на русском

Згідно з рішенням Верховного суду Бразилії, Робінью взяли під варту через зґвалтування, яке він скоїв в Італії. Журналісти з'ясували, в яких умовах зараз перебуває колишня зірка футболу.

Робінью відомий практично для кожного футбольного вболівальника. Адже він є гравцем збірної Бразилії, який виступав за національну команду з 2003 й аж до 2017 року. Також бразилець грав, зокрема, у Реалі та Манчестер Сіті.

Звинувачують у груповому зґвалтуванні: Робінью не вдасться уникнути правосуддя

Під час виступів за Мілан Робінью зробив вчинок, за який йому довелося відповісти. У 2013 році футболіст перебував у нічному клубі в Мілані, де нібито зґвалтував жінку. Через це його засудили до дев'яти років ув'язнення.

Хоча вирок був винесений ще у 2017 році, бразильця не брали під варту. Адже його країна не має угоди про екстрадицію з Італією, тому Робінью залишився на батьківщині. Однак у 2024 році Верховний суд Бразилії ухвалив рішення посадити його до в'язниці.

Робінью відправили до в'язниці Третембе, однієї з найсуворіших у країні. У перші тижні він пройшов через період ізоляції та адаптації. Пізніше його помістили в камеру на одну людину площею 8 квадратних метрів.

У камері є ліжко, туалет, умивальник і заґратоване вікно. Виходи бразильця суворо обмежені. Однак Робінью дозволені побачення. Також він може відвідувати тренажерний зал і грати у футбол.

Джерело:

О2